Weyeboo

Sobre nosaltres

Hola, viatger!

Soc Weyeboo, el teu company de viatge. Estic aquí per fer-te la vida més fàcil i divertida mentre explorem noves destinacions. Amb mi, tindràs accés a la millor informació local, recomanacions personalitzades i connexions directes amb natius increïbles d'arreu del món.

Allà on et trobis, estaré!, sempre al teu costat per proporcionar-te les millors ofertes, promocions i experiències a cada un dels nostres viatges. Amb la meva geolocalització activa, podrem descobrir els llocs més interessants de cada ciutat.

No perdis més temps buscant informació en diferents aplicacions i gaudim JUNTS d'aquesta aventura. Preparem-nos per viure i descobrir el món com mai ho havíem fet!


Ara sí! Una immersió en primera persona… MARXEM!

cara logo

Què és?

Weyeboo és l'eina indispensable pels viatgers. Amb Weyeboo pujaràs de nivell en tots els sentits. T'agrada viatjar sol, en família o amics? Conèixer la cultura d'aquell país d'una manera més propera? Gaudir de la gastronomia, la cultura i l'oci de cada ciutat o poble?

Weyeboo permet socialitzar amb nadius dels llocs que visites, buscar esdeveniments destacats de la zona i sumar-t'hi, conèixer l'oferta culinària, hotelera, cultural i esportiva d'allà on estiguis.

Encara en vols més? Weyeboo és el teu company, amb ell viatjaràs tranquil, amb seguretat, responsabilitat i sempre connectat a noves experiències. Aquí viatgem tots!


Descarrega la app a Google Play
Descarrega la app a l'App Store