FaQ's

Què més vols saber?

Què és Weyeboo?

És una nova app creada a Girona que té per objectiu posar en contacte els viatgers amb nadius de tot el món perquè la seva experiència de viatge sigui molt més artesanal, única i irrepetible. És com tenir un amic a qualsevol ciutat del món que et podrà guiar perquè puguis descobrir els veritables secrets de la ciutat només coneguts pels nadius d'allà.

Weyeboo és gratuït?

Sí, és una aplicació per a dispositius Android i iOS totalment gratuïta. Tindràs el 100% d'opcions disponibles un cop hagis creat el teu perfil.

Quins són els valors de Weyeboo?

Weyeboo neix amb l'objectiu d'impulsar una nova manera de viatjar molt més propera, local i real. Fugir del turisme de masses «artificial» i permetre apropar els viatgers a la ciutat autèntica i la seva gent i cultura. És una eina digital creada per connectar les persones de diferents cultures de manera presencial i tornar a socialitzar. Els nostres valors són el respecte per les cultures, la integració, la cooperació, la solidaritat, la cultura i el plaer de viatjar.

Què podré fer amb Weyeboo?

Quan disposis del teu perfil creat podràs:

  • Trobar nadius a qualsevol lloc del món.
  • Actuar com a nadiu de la teva ciutat, conèixer gent, practicar idiomes i convertir-te en ambaixador de la teva ciutat.
  • Reservar i contractar serveis com ara allotjaments, restaurants, transport, lleure, cultura i molt més.
  • Crear activitats o apuntar-te a activitats gratuïtes creades per altres usuaris per millorar el dia a dia durant el viatge.
  • Comparteix el plaer de viatjar amb els altres.
  • Contracta esdeveniments durant el teu viatge, experiències que faran que el teu viatge sigui inoblidable.
  • Crea esdeveniments de pagament a la teva ciutat per als viatgers.
  • Ofereix els teus esdeveniments com a bon ambaixador de la teva ciutat i aconsegueix ingressos

Quina diferència hi ha entre perfil usuari i negoci?

El perfil usuari està destinat a les persones que actuen com a viatgers o bé com a nadius. El perfil de negoci està destinat a les empreses que tenen serveis per oferir a la resta d'usuaris.

Sóc una empresa i vull oferir serveis i productes. Com ho faig?

Posa't en contacte amb nosaltres via email (hola@weyeboo.com) o whatsapp i et facilitarem les condicions per a les empreses que volen oferir els seus serveis i/o productes a la nostra app.


Descarrega la app a Google Play
Descarrega la app a l'App Store